Guardiolának idegenbe nem kéne menni

, Kiss Tibor Noé

Könnyen megismétlődhet a 2014-es Bajnokok Ligája-döntő. A Real kedvező helyzetből várhatja a Manchester City elleni visszavágót, az Atlético pedig egygólos előnnyel utazhat Bajorországba. Látva a span…


ManCity: Mit kezdjünk a labdával?

, Kiss Tibor Noé Nemzetközi

ManCity: Mit kezdjünk a labdával?

Nem született gól, de különben milyen fantasztikus meccs volt! – hangzik el egyes futballmérkőzések után ez a közhely. Ne áltassuk magunkat, a keddi M…

A jövő tehetségei: Marcus Rashford

, Kiss Tibor Noé Sztárjelöltek

A jövő tehetségei: Marcus Rashford

18 évesen kapott lehetőséget a Manchester Unitednél – az első öt lövéséből négyszer gól született. Rashford lenne Louis van Gaal egyetlen jó húzása?
„Felcsút = Delete”

, Kiss Tibor Noé Magyar

„Felcsút = Delete”

Két fordulót is lejátszottak a mögöttünk álló héten az NB I-ben – már csak egy van hátra a bajnokságból. Sokat tanultunk a 28. és a 29. forduló történ…


A jövő tehetségei: Kingsley Coman

, Kiss Tibor Noé Sztárjelöltek

A jövő tehetségei: Kingsley Coman

A Pogbát idéző fiatal francia focistát a Juventus adta kölcsön a Bayern Münchennek – a Bayern München pedig Coman hathatós segítségével verte ki a BL-…


„Az jelentette a problémát, hogy nem játszottunk jól”

, Kiss Tibor Noé Magyar

„Az jelentette a problémát, hogy nem játszottunk jól”

Nagy a hajtás a dobogós helyekért az NB I-ben, ezúttal azonban nézzünk körül kicsit az „alvégen”.


A jövő tehetségei: José Giménez

, Kiss Tibor Noé Sztárjelöltek

A jövő tehetségei: José Giménez

Diego Godín mellett egy másik fiatal uruguayi is elfoglalta helyét az Atlético Madrid védelmének tengelyében.

További cikkek a MAGAZIN rovatban

FELCSÚT MESSZIRŐL BŰZLIK. A toszkán területi ligában szereplő Signa 1914 nevű futballcsapat Puskás Ferencről nevezi el a stadionját. Puskás 1958. január 23-án a Signa barátságos meccset játszott az Empolival, amelyre Puskás Öcsi is beállt (gólt nem lőtt). Aligha túlzás: sokunknak ez a kis toszkán libalegelő lesz az igazi Puskás Aréna. Felcsút ugyanis messziről bűzlik. (Folytatás a "Tovább" gombbal.)

Tovább

FOGGAL-KÖRÖMMEL. Suárezt semmi más nem érdekli, csak a győzelem. Szabályosan belebetegszik a vereségnek még a gondolatába is. (Folytatás a "Tovább" gombbal)

Tovább

Bejött Totti. Kilenc percre, ahogy mostanában szokott. És bejött a húzás ismét, bár gólt ezúttal nem lőtt, a gólpasszt sem ő adta, de az utolsó perces gyönyörű akció mégiscsak tőle indult, finom, elegáns, eszes emeléssel. Az AS Roma még harcban a második helyért, köszönhetően a Capitanónak. (Folytatás a "Tovább" gombbal.)

Tovább

Ha szereted az olasz focit, akkor azért, ha gyűlölöd, akkor azért nézd meg ezt a szűk másfél percet a tegnapi Fiorentina-Juventus meccsről. (Videó a "Tovább" gombbal)

Tovább

Inter–Udinese 3–1. Ha minden igaz, ez volt a Serie A történetének első olyan mérkőzése, ahol egyetlen olasz futballista sem szerepelt a két kezdőcsapatban – a globális szabadpiac szabályai (szabálynélküliségei) mellett van még egyáltalán értelme és meddig az úgynevezett nemzeti bajnokságoknak? Van értelme és jelentése innentől például annak, hogy az Inter egy olasz klub? (Se a tulaj, se a játékosok többsége – jó, az edző még éppen az.)

Tovább

A szombati Inter–Udinese olasz bajnokin (3–1) egyetlen olasz futballista sem szerepelt a pályán a két kezdőcsapatban. Ami ennek kapcsán eszembe jut, az a nemzeti karakter fájó hiánya az európai klubfutballból. (Folytatás a Tovább gombbal.)

Tovább

További POSZTOK