Ünnepelje velünk Ön is a felszabadulást!

Ünnepelje velünk Ön is a felszabadulást!

, focitipp.hu

Sorsoltak az európai kupasorozatokban

Bayern vagy Chelsea? Juventus vagy Liverpool? Inter vagy Milan? Newcastle vagy Sporting? Ha eltalálod, kik jutnak az elődöntőkbe, értékes könyvet nyerhetsz!



Hivatalos közleményeink következnek: pénteken sorsoltak a Bajnokok Ligájában és az UEFA-Kupában is. A párosítások érdekesek, a focitipp.hu játékos tippelésre hívja olvasóit. Kérjük, hogy április 4-ig, Magyarország felszabadulásának 50. évfordulójára küldjék be a négy-négy továbbjutó nevét az info@focitipp.hu e-mail címre. A helyesen tippelők között egy könyvet sorsolunk ki (hogy pontosan melyiket, később közöljük). Ám ha nincs helyes tipp, nincs könyv sem! Segítségként olvassa el a focitipp.hu tippjeit is, nem mintha erre eddig büszkék lehetnénk.

Bajnokok Ligája

Játéknapok: április 5. és 13.
Liverpool–Juventus
A két csapat legemlékezetesebb meccse egy tragédiához kötődik, többen emlékszünk a lelátón történtekre, mint Platini góljára. Nincs kedvünk ironizálni, tippeljenek szívük szerint.

Lyon–PSV Eindhoven
Miért ne verhetné ki a PSV a Monaco után a Lyont is? Azért, mert a franciák 10 gólt rúgtak két meccsen a Werder Bremennek. A focitipp.hu szerint az élet ilyen egyszerű, a PSV büszkén, de búcsúzni fog.

Játéknapok: április 6. és 12.
Chelsea FC–Bayern München
Miért ne verhetné ki a Bayern München az Arsenal után a Chelsea-t is? Azért, mert a Chelsea jobb, mint az Arsenal. A focitipp.hu szerint az élet nem mindig egyszerű, szóval egyelőre vakargatjuk a fejünket és hümmögünk. Aztán lassan, de határozatlanul annyit mondunk, Chelsea, mégis.

AC Milan–Internazionale
Ami biztos: a legszörnyűbb, legunalmasabb, legkiábrándítóbb negyeddöntő a 637. és 638. milánói derbi lesz. Bár ne lenne igazunk! A vörös-feketék nyernek, ez persze nem lehet kérdéses, bár az idegenbeli gólokkal azért vigyázniuk kell, hazai pályán nem szabad gólt kapniuk.

Egyébként a sorsolás az elődöntőkre is vonatkozik: akár angol-angol párharc is lehet az egyik ágon, míg a másikon olasz-francia, vagy olasz-holland viadal várható. Cselesek vagyunk, ezért többet nem árulunk el.

UEFA-Kupa

Játéknapok: április 7. és 14.
Steaua/Villarreal–AZ Alkmaar
Nehéz úgy tippelni, hogy nem ismerjük az egyik résztvevő felet. Olvasóinknak is javasoljuk, hogy várják ki a végét. Tippelni ráérnek április 4-ig.

CSZKA Moszkva–AJ Auxerre
A moszkvaiak nagy fegyverét, az orosz telet elviszi a tavasz. Talán így a negyeddöntőkben nem marad el egy meccs sem havazás miatt. Nekünk tökmindegy ki nyer, de akkor már inkább a CSZKA. Drukkolni fogunk nekik.

Newcastle–Sporting Lisszabon
Akár döntő is lehetne. Szívkamránk a britekért dobog, de pitvarunk megrögzött portugál fanatikus. Sorsolással döntöttünk: továbbjutnak a szarkák.

Austria Wien–AC Parma
Mi lenne nagyobb meglepetés? Ha egy osztrák csapat (kérjük, ne nevessenek!) vagy a még (ki tudja miért?) versenyben lévő olaszok jutnának az elődöntőbe? Szerintünk az osztrákoké.

Figyelem, az elődöntők a következőképpen alakulhatnak: ha mégis lesz osztrák csapat a legjobb négy között, akkor száz százalék, hogy ott semmiképpen sem találkozik ismét spanyol klubbal. Ha a Parma megy tovább, tuti, hogy Shearer csak a döntőben futhat össze Frey kapussal.


focitipp.hu

*****

További cikkek a rovatban

Conte, Simeone és az NB I-es nyilatkozatok

, Kiss Tibor Noé

Conte, Simeone és az NB I-es nyilatkozatok

Nem mondhatni, hogy a BL csoportkörének utolsó fordulójában túl nagy izgalmakat kellett volna átélniük a szurkolóknak. A PSG megőrizte a csoport első helyét, a Roma megelőzte a Chelsea-t, kiesett az Atlético. Kábé ennyi.

Tovább

Prémium párizsi

, Kiss Tibor Noé

Prémium párizsi

Fiatal futballsztárok repítik a PSG-t, bekövetkezik a generációváltás az európai topfutballban?

Tovább

Angol gólokban tobzódunk

, Kiss Tibor Noé

Angol gólokban tobzódunk

Megint az angolok… A Manchester City a bombaformában lévő Napolinak rúgott négy gólt idegenben, a Tottenham futballsulit tartott a BL-címvédő Real Madridnak.

Tovább

Kékre verték Rómában a kékeket

, Kiss Tibor Noé

Kékre verték Rómában a kékeket

A Bayern München és a PSG biztosan ott lesz a legjobb tizenhat között a Bajnokok Ligájában, de szinte biztosan továbblép majd a Roma, a Chelsea, a Manchester United és a Barcelona is.

Tovább

Újhullámos olasz klubfoci

, Kiss Tibor Noé

Újhullámos olasz klubfoci

Az idei szezon eddigi legjobb BL-meccsét játszották Londonban: Chelsea–Roma 3:3. Gólzápor két olasz edzővel a kispadon!

Tovább

Guardiola egyik legnagyobb győzelme?

, Kiss Tibor Noé

Guardiola egyik legnagyobb győzelme?

Újra az angolok voltak a főszereplők a Bajnokok Ligájában: rangadót nyert a Manchester City, idegenben állította be a BL-rekordot a Liverpool, a címvédő otthonából rabolt pontot a Tottenham.

Tovább

Totális német futballblama

, Kiss Tibor Noé

Totális német futballblama

A héten mind a hat német csapat veszített a nemzetközi kupaporondon. A legnagyobb bukás a Bayern Münchené, Ancelottit menesztették.

Tovább

Isztambulban a füldugó sem segített

, Kiss Tibor Noé

Isztambulban a füldugó sem segített

A lipcsei játékosok nem bírták a fülsiketítő zajt Isztambulban, könnyen nyert odahaza a Napoli és a Sevilla, Cristiano Ronaldo örök.

Tovább

Az ember, aki fut

, Somos Ákos

Az ember, aki fut

A képzés lehet akármilyen licenszes, akárhány műfüves pályán zajló és akárhány milliárd TAO-ból megfinanszírozott. Egyetlen gyönyörűen megtervezett, jó elgondoláson alapuló és rendszerben gondolkodó elmélet sem "csinál" olyan focistákat, mint Vardy, aki azt az egyet képviseli, ami nélkül semmit sem…

Tovább

Majdnem le lettünk

, Kiss L. László

Majdnem le lettünk

Csütörtök este megnéztem az Arsenal hazai meccsét a Köln ellen. Ötven percig azt gondoltam, nem kellett volna, mert annál, amit láttam, pontosabban, amit a gépből olykor kínos óvatossággal fölpillantva észleltem, még a dolgozatjavítás is gyümölcsözőbb.

Tovább