"Facipőben is elvertek volna minket"

"Facipőben is elvertek volna minket"

, ft

A Focitipp Facebook-oldalán megkértük az olvasókat, írják le röviden, mi a véleményük a magyar válogatott rekordvereségéről.



Lapunk véleménye tömören:
Az Egervári-korszak már a nyitányakor is visszataszító volt. A magyar futball körül évek óta nem hallunk mást, mint patetikus, nyálas propagandaszövegeket. Fejlődő NB I, családbarát stadionok, szerethető válogatott. Hazugság az egész. És a vége az lett, ami: történelmi mélypont, a magyar válogatott először kapott nyolc gólt. Egervári azt kapta, amit megérdemelt. Egy pillanatig sem tudjuk sajnálni. Sem őt, sem azokat, akik évek óta hajbókolnak neki.

* * *

A legnépszerűbb szurkolói véleményt sajnos nem közölhetjük - túl trágár. De itt megnézhetik eredetiben is olvasóink reakcióját. Mindenkinek köszönjük.

Az elefánttól nem lehet elvárni, hogy repüljön. (Sánta Sebő)

Se védekező, se támadójáték. Minősíthetetlen produkció. (Bujtor Zsolt)

A böngésző mindegyik frissítésénél változott az eredmény. (Bódi Jenő)

Szerintem csak elég visszaidézni Dzsudzsák Balázs észtek elleni meccs utáni nyilatkozatát: "Most persze le lehet hurrogni, hogy Hollandiával játszunk, de én felteszem a kérdést: és? Az észtek 2-2-t játszottak velük.” De nem baj, látszik a fejlődés, Andorrát a földbe döngöljük majd. (Szanyó Bence)

Ki, és mire számított? Egyébként melyik bolygón ér ez a Dzsudzsák gyerek 13 millió Eurot? Egyébként mi azzal a baj, hogy nem vagyunk a világ élvonalában? (Soós Sándor)

Puskásékat tüntető tömeg várta otthon egy vébéezüst után. Dzsudzsák majd tüntetőleg összetör egy ezüst Lamborghinit. (Polák Gábor)

Adni kell időt nekik, voltak pillanatok, amelyekre lehet építeni, pl. a Himnusz alatt olyan szépen álltak vigyázzban, hogy könnybe lábadt a szemem. (Szabó László)

A nyolcadik gólra magyarázat, hogy a magyar válogatott nem akart egy hétig a stadionban maradni. (Tokár Géza)

ennyit csinált volna az ortopéd klinika elfekvő osztályáról összegyűjtött összes alultáplált angolkóros gyerek is sztem......i az ki egyetért?Ezek képviseltek engem Hollandiában?kikérem magamnak........röhej (Molnár Géza)

na most az edzőnek lehet nem haza, hanem egy coffe shopba kellene mennie. letűnt a kor, mikor még a név hallatán is imába kezdtek Európa-szerte, ez a mai, maximum a hollandoknak tűnt csak kalandnak. (Rácz Gergő)

Csak a partjelző nem rúgott nekünk gólt. (Peszeki Peszo Zoltán)

Ez mar nem is foci, ez mar maga az ellenallas! Hosok ezek a gyerekek, az amszterdami sracok, jol kiszurtak a rezsimmel. (Simon Kornél)

Hogy volt merszük? (Herdics Gergely)

En komolyan nem is tudom, de sztem lehetseges(?) hogy mar az esztek ellenit is megvettuk... (Platinivel a lelaton?!) De semmi gond, sracok! Andorra ellen karpotolnak aranylabu fiaink!! (Balog Gábor)

Az egyik magyar játékos (talán Böde) a meccs előtt azt nyilatkozta, hogy nincs veszítenivalónk... most már sajnos értem... azt akarta mondani: "nekünk nyolc"... (Antalík Imre)

Észtország jobban teljesít. (Polák Gábor)

Elnézést kérek a válogatottól, nem lett volna szabad egyetlen vereség után agresszívan kommentelnünk és ezzel megzavarnunk a felkészülést. Tanultunk a hibáinkból, a mi a kurva anyánkat. (Hanula Zsolt Péter)

Na, visszaertunk az ArenAbol. gyerekek, amikor nemelyik szurkolonk a salat, mas a zaszlot dobja el rezignalaskeppen a 75. percben, akkor valahol nagy baj van. hajra, magyar foci, ill. hajrabb! (Balog Silvester)

A Beatrice legismertebb dala igaz erre a válogatottra. Csak az a gond, hogy a 8 óra munka hiányzik belőle. (Bégány Gergő)

Ezek a hollandok facipőben is elvertek volna minket. (a romkocsmában merengő Csordás Kata szíves közlése)

(ft)

További cikkek a rovatban

Színház az egész (futball)világ!

, Kiss László

Színház az egész (futball)világ!

Tartozom egy vallomással. Nem másnak, magamnak. Egy ideje alig nézek focit. A tabellákat persze frissítem, minden nap, szünet nélkül.

Tovább

Ki lesz a Focitipp szakértője?

, Focitipp Official

Ki lesz a Focitipp szakértője?

Tippjátékot indítunk a Focitippen, amely miatt egész évben lesz miért izgulni: az alábbi kérdésekre ugyanis a válaszokat csak jövő tavasszal kapjuk majd meg.

Tovább

"Most már olyan komoly baj csak nem jöhet"

, kl

"Most már olyan komoly baj csak nem jöhet"

Sokszor mondják, felejtsük el az Aranycsapatot és ez igaz, de emlékezni mindig kell valamire. Az elmúlt időszak legnagyobb futballsikere továbbra is egyértelműen a Fradi BL-szereplése volt az 1995/96-os idényben. 1995. augusztus 9-én, a Fradi megtette az első lépést. Húsz évvel ezelőtt. Emlékezünk.…

Tovább

”Rúgtunk egy öngólt, aztán még egyet”

, kl

”Rúgtunk egy öngólt, aztán még egyet”

A Videoton megszerezte első győzelmét a 2015/16-os idényben, de a diósgyőri mérkőzés mégsem erről marad emlékezetes.

Tovább

Bepalizva

, hb

Bepalizva

Dárdai ment, de az erkölcsi győzelem a miénk. Legalábbis papíron.

Tovább

Idézzük fel az Egervári-korszakot!

, ktn

Idézzük fel az Egervári-korszakot!

A finnekkel szemben hagyományosan szerencsések vagyunk, de most nem csak ebben bízhatunk. A "tavaszi idény" utolsó selejtezője következik a magyar válogatott számára, Helsinkiben. Hatalmasat léphetünk a továbbjutás felé.

Tovább

Focira várva

, ktn

Focira várva

Az idei Afrikai Nemzetek Kupájáról hiányzik az afrikai futball két legnagyobb csillaga: Samuel Eto' és Didier Drogba. Érdemes lesz nézni a meccseket?

Tovább

Egy elpocsékolt évről

, ktn

Egy elpocsékolt évről

Eltelt egy év, és ismét a bukaresti román-magyar meccset várjuk.

Tovább

A "Futball Hete": Misszió vagy bisznisz?

, hb

A "Futball Hete": Misszió vagy bisznisz?

Ma este elrajtol az Eb-selejtezők második (és aztán a harmadik) köre, avagy jön a "Futball Hete". De kell ez nekünk?

Tovább

José Mourinho és a magyar utánpótlásnevelés

, ktn

José Mourinho és a magyar utánpótlásnevelés

Ne szépítsük, borzasztó szomorú volt nézni ezt a riportnak álcázott vergődést. - Jegyzet a Sport TV felejthetetlen José Mourinho-interjúja ürügyén.

Tovább