„Még több magyar játékos külföldre igazolását!”

„Még több magyar játékos külföldre igazolását!”

, Focitipp Official

Körkérdés 2016: László Ágnes

Három rövid kérdés – három válasz. A Focitipp megkérdezte a honlaphoz közeli szerzőket, futballbarátokat a 2016-os évről. László Ágnes válaszai.Az idei toplisták >>>

 

Mi volt számodra a 2016-os év legnagyobb futballélménye?

Valóra vált álom volt, hogy a helyszínen szurkolhattam a magyar válogatottnak a franciaországi Európa-bajnokságon. Ráadásul a torna egyik legjobb meccsét, a hatgólos magyar–portugált sikerült kifogni. Gera Zoli fantasztikus gólja, Dzsudzsák duplája, hatalmas szurkolás. Ez az élmény egész életem során elkísér majd. Épp a minap néztem vissza a stadionban készített videókat, és újra az a libabőrös érzés kerített hatalmába. De a Premier League-et nyerő Leicester City tündérmeséje is nagy hatással volt rám. Ez egy olyan menetelés volt, amire nagyon ritkán van példa. Claudio Ranieri sajtótájékoztatói, Jamie Vardy és Riyad Mahrez remek párosa beleégtek az emlékezetembe.

 

Mi okozta számodra a legnagyobb futballal kapcsolatos csalódást 2016-ban?

Fradi-drukkerként  a bajnoki cím után komoly várakozásokkal látogattam ki a Partizani Tirana elleni meccsre. Hatalmas csalódás volt a Fradi elképzelés nélküli, fantáziátlan játéka, ami végül a kiesésükhöz vezetett.  Egyszerre voltam dühös és szomorú, azóta sem voltam Fradi-meccsen. De az is rendkívül elkeserítő, hogy nem sikerült meglovagolni a válogatott Eb-sikerét a magyar klubok vezetőinek. Nem sikerült vonzóvá tenniük a klubfocit. Hatalmas lehetőséget szalasztottak el.

 

Mit vársz a 2017-es futballévtől?

Egy szórakoztató Afrika-kupát, gólzáporos meccseket a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában. Még több magyar játékos külföldre igazolását!

További cikkek a rovatban

Szenvedély, szív, hivatás, haza

, Kukorelly Endre

Szenvedély, szív, hivatás, haza

Kukorelly Endre emlegeti a Fradit, Varga Zoltán és a horvátokat – meg az unalmat. Év végi körkérdés, 18. rész

Tovább

X Professzor a mutánsok élén

, Horváth Béla

X Professzor a mutánsok élén

Horváth Béla szerint X Professzor lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Év végi körkérdés, 18. rész.

Tovább

A foci ereje

, László Ágnes

A foci ereje

László Ágnes (a "Kislány, nagy foci" blog szerkesztője) a barcelonai élményekről, az egyiptomi és angol hősökről és a manchesteri buszozásokról. Személyes válaszok. Év végi körkérdés, 17. rész.

Tovább

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

, Zelei Dávid

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

Zelei Dávidnak a Vidiről vannak jó emlékei 2017-ből: a Bordeaux elleni siker tényleg óriási volt. A folytatást hagyjuk, inkább hajrá, Tatabánya! Év végi körkérdés, 16. rész.

Tovább

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

, Sánta Szilárd

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

Sánta Szilárd számára Andrés Iniesta „a futballista”. Ferenc pápa pedig az ideális szövetségi kapitány. Év végi körkérdés, 15. rész.

Tovább

Coutinho maradjon, kösz!

, Gazdag József

Coutinho maradjon, kösz!

Gazdag József szerint Vinnie Jones lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Különben pedig: Liverpool forever! Év végi körkérdés, 14. rész.

Tovább

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

, Purosz Leonidasz

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

Purosz Leonidasz az Udinese feltámadásának örül a legjobban, de a szövetségi kapitány kérdésében bizonytalan. Éljen az olaszos tiki-taka! Év végi körkérdés, 13. rész.

Tovább

Hátha majd most! Hahaha!

, Kiss László

Hátha majd most! Hahaha!

Kiss Lászlónak nem sok öröme volt idén a futballban (Juve-kudarc a BL-döntőben, Olaszország lemaradása a vb-ről), de az év csapata kárpótolta mindenért. Év végi körkérdés, 12. rész

Tovább

Szeretném tovább csodálni a játékukat

, Focitipp Official

Szeretném tovább csodálni a játékukat

Egressy Zoltán a Barcelona fanatikusa, vagyis nem nagyon érdekli, hogy a Real Madrid hány trófeát nyert idén (sokat). Év végi körkérdés, 11. rész.

Tovább

Futballkapitány? Kemény Dénes!

, Máté Gábor

Futballkapitány? Kemény Dénes!

Máté Gábor nem sémákban gondolkodik, szerinte Kemény Dénest kellett volna kineveznia magyar fociválogatott élére. És még: az új Messire várva. Év végi körkérdés, 10. rész

Tovább