Kiss Tibor Noé  Kiss Tibor Noé

BROKEN HART

 

 

Mindig megpróbálok Angliának drukkolni, de nem megy. Itt volt ez a fiatal csapat, az oroszok ellen szuper focival, végre, végre! De aztán? Rooney már azt sem tudja, merre van az ellenfél kapuja. Kane döntő pillanatban a lelátóra bombázza a labdát szabadrúgásból. Rashford meghúzza, a szöglet elvégzése közben földbe rúg, aztán csel közben összeakad a lába (így is ő volt a legjobb angol!).

 

Leparkolt a bálna meg ezek a baromságok. Meg kéne nézni felvételről az Izland–Hollandia meccseket, vagy Bjárnason intelligens ritmusváltásait és passzait, hogy a második izlandi gólról ne beszéljünk. Izlandi tikitaka. Ezek a bálnavadászok nemcsak ölni tudják a futballt, hanem fociznak is. Izlandi akaraterő, új fogalom a nemzetközi futball egén. (Kik tudták őket lefocizni ezen az Eb-n? A magyarok.) smiley

 

Volt egy pillanat. Kyle Walker, ez a túlárazott futógép rohan, hogy elvégezze a bedobást. Kezében a labda, egy másik berepül a pályára. Walker a kezében lévő labdát kidobja a lelátóra, majd a földön guruló labdát lendületből ki akarja rúgni, ehelyett a reklámtáblára bombázza, ahonnan az visszapattan a pályára. Egy labda a lelátón, egy labda a mezőnyben, Walker ott áll az oldalvonal mellett, labda nélkül. Semmit sem ért az egészből.

További posztok