Illés Róbert  Illés Róbert

SZEMBESÍTÉS

 

Ismét kiderült, hogy nem értek a focihoz, és erre most már bizonyíték is van, bő egy hónappal ezelőtt ugyanis voltam olyan vakmerő, hogy írásba adtam a tippjeimet.

 

„Franciaország-Belgium döntőt várok, amit végül a franciák nyernek 1-0-ra vagy 2-0-ra.” - Mint kiderült, még ez a tippem járt a legközelebb a valósághoz, mert legalább a döntő egyik résztvevőjét eltaláltam, sőt a negyeddöntők előtt volt egy olyan pillanat, amikor egy belga-francia döntő még reálisnak is tűnt.

 

„A torna meglepetéscsapata az elődöntőig menetelő Ausztria lesz. Arnautovic pedig az EB egyik nagy felfedezettje.” - Ausztria tényleg meglepetést okozott. Senki sem várta tőlük, hogy csoportutolsóként, egyetlen lőtt góllal kullognak haza. Arnautovicról előzőleg annyit tudtam, hogy jó játékos és nagy tapló. Az EB-n (és a hollandok elleni felkészülési meccsen) csak az utóbbit bizonyította.

 

„A magyar válogatott produkál majd jó 15-20 perceket, amitől lehet lelkesedni, és amire lehet építeni a vb-selejtezők során, de a csoportból nem fogunk továbbjutni.” - Mérhetetlen boldogság, hogy ezzel a tippemmel lőttem a legnagyobb bakot. Fantasztikus meccseket és élményeket kaptunk a válogatottól. A veretlenül kivívott csoportgyőzelem örökre emlékezetes marad!

 

„Nagy Ádámon kívül nem igazán van olyan játékosunk, akiben benne van egy nagy kiugrás lehetősége.” - Nagy kiugrás nem volt, de sok játékos (Nagy, Dzsudzsák, Kádár, Szalai, Kleinheisler) nyújtott olyan teljesítményt, ami erősebb klubot vagy jobb csapaton belüli pozíciót jelenthet számára ősztől.

 

„A vb előtt és most is azt vártam, hogy a német Reus lesz a torna legnagyobb sztárja.” - Azt hiszem, Löw a fele királyságát odaadta volna, ha a franciák ellen beállíthatja a szünetben…

További posztok