Kiss László  Kiss László

1. Jó lenne végre elfogadnia sokaknak, hogy Massimiliano Allegri egy zseni. Az év eleji harmatgyenge kezdés után a Juventus elképzelhetetlen sebességre kapcsolt. Na jó, csak fénysebességre. Ezt csak egy olyan edző tudja megcsinálni, aki nem omlik össze a felelősség terhe alatt, és képes újraépíteni a csapatot.

 

2. Legyünk őszinték: az olasz bajnokság nem elég erős. Ekkora hátrányból ilyen gyorsan visszakapaszkodni csak úgy lehet, ha a többiek ezt hagyják. Úgy néz ki, a Roma idén sem lesz bajnok, viszont a Napoli ebben a pillanatban szerezte meg negyedik gólját az Empoli ellen. A vége 5-1.

 

3. A Juventus ereje elsősorban a csapategységben rejlik. Pogba zsenialitása megkérdőjelezhetetlen, de Marchisio hiányát jobban megérzi a csapat. Az utóbbi évek igazolásai is beváltak: a Realban kispados Morata a Juventusban kivirágzott (és most újra magára talált), Mandzukic jobb, mint Llorente, Dybala (és Khedira) pedig főnyeremény. És akkor nem beszéltünk a Buffon, Bonucci, Chiellini tengelyről.

 

4. A Juventus csak a BL-t rontotta el azzal, hogy kikapott Sevillában, így lemaradt a csoportelsőségről. Az ellenfélnek kisorsolt Bayern München láttán meghűlt bennem a vér, de most azt mondom: ez a Juventus méltó ellenfele lesz a bajoroknak, és egyáltalán nem esélytelen a továbbjutásra.

 

Csak ez a forma tartson még ki három hétig!

További posztok