Baumstark Tibor

Baumstark Tibor


Esztergomban születtem 1980-ban. Egészen apró koromtól versenyszerűen sportoltam, előbb birkóztam, majd szertornáztam és fociztam, emellett nézőként is gyakori vendég voltam stadionokban és csarnokokban, mégsem volt magától értetődő, hogy sportújságíró lesz belőlem. A gimnázium befejezése után műszaki informatikát kezdtem hallgatni az akkor még létező Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, ahol nem kis gyötrelmek árán le is diplomáztam. Még a főiskolai tanulmányok közben elvégeztem a Komlósi Oktatási Stúdiót, onnan az első utam a Sláger Rádióhoz vezetett, ahol rövid ideig sportszerkesztőként dolgoztam. Ezután hét évig voltam a WestelPress (később Mobilpress) munkatársa, mellette több újságnál, rádió- és tv-csatornánál is megfordultam másodállásban. A nagy változást a DIGI Sport 2009-es indulása jelentette, ahol minimális kommentátori tapasztalattal először külsősként, majd három hónap után belső munkatársként számítottak rám. Ez az állapot – nagy örömömre – azóta is változatlan.

További posztok

A szerző cikkei

Legendák

Az utolsó jedi

, Baumstark Tibor

Az utolsó jedi

Zdenek Zeman két periódusban is volt a Roma trénere. Most visszatér az Olimpicóba, s könnyen lehet, hogy csapata, a Pescara ott fog kiesni idén a Serie A-ból.

Tovább

Tovább

Toplisták

Nem rossz ötlet Georges Leekens

, Baumstark Tibor

Nem rossz ötlet Georges Leekens

Baumstark Tibor szerint Brignoli, Buffon, C. Ronaldo és Dárdai – de szerinte Georges Leekens sem feltétlenül rossz választás. Év végi körkérdés, 5. rész.

Tovább

Tovább

Kedvencek

Csendben, magas színvonalon: Andrea Barzagli

, Baumstark Tibor

Csendben, magas színvonalon: Andrea Barzagli

Mindenkinek vannak kedvenc focistái: nekünk is. Új sorozatunkban szerzőink őket mutatják be, Baumstark Tibor kezdi Andrea Barzaglival.

Tovább

Tovább