Horváth Béla
"2007-ben lediplomáztam a PTE Kommunikáció Szakán (szereztem egy történész diplomát is), majd rögtön a Focitipphez kerültem gyakornokként. Azóta is itt vagyok, hírezek, cikkezek, statisztikákkal bombázom a gyanútlanokat és én vagyok az egyik ember a friss tabellák mögött. Imádom a mexikói focit, a védekező középpályás posztot, a 2001-es UEFA-kupa döntőt."
Illés Róbert
Tízévesen Lineker voltam, a kifogástalan úriember, aki mindig udvariasan gratulál az ellenfélnek, miután vert nekik egy mesterhármast. Felnőttként Henry eleganciáját és intelligens játékát szerettem volna minden meccsen megidézni (bár az írek „kikezelését” nehezen bocsátottam meg neki). Végül aztán engem is utolért a sic transit, így manapság már csak a kezdőkörből osztom a labdákat meg az észt, Galaschek legszebb napjait idézve.
Kele János
Arrigo Sacchival együtt vallom, nem kell ahhoz lónak lenni, hogy valakiből ügyes zsoké legyen. Szeretem a taktikát és a futball racionális, érvekkel magyarázható részét, de foglalkoztatnak a szurkolói lét nagy kérdései is. Ügyetlen kis futógépként naná, hogy az angolokba szerettem bele először – megfogott a hagyomány, leláncolt a tradíció, a szervezettség, és persze rabul ejtett Sir Alex.
Kiss L. László
Gyulán születtem és élek - leginkább tanításból, magyar-töri a szakpárom.
Kiss László
"A fociban az olaszokat (Juventus) szeretem, a tévében a Twin Peakst néztem, a Bűn és Bűnhődésnél jobb könyvet nem olvastam, a Sigur Rósnál jobb zenét alig hallottam. Vegyianyag-gyártó szakmunkás bizonyítványom és történelem tanári diplomám is van, ez utóbbi szerepkörben tevékenykedem egy fővárosi gimnáziumban, valamint az ELTE érettségi előkészítőjén."
Kiss Tibor Noé
"Tíz évvel ezelőtt váratlanul az irodalom felé fordultam, írtam két regényt, Inkognitó (2010, Alexandra) és Aludnod kellene (2014, Magvető) címmel. Amatőr futballedzőként előbb egy budapesti cég női csapatát edzettem, majd közel két évig dolgoztam Pécsbányán hátrányos helyzetű kamaszokkal. Az első kedvenc futballistám Hannich Péter volt, az eddigi utolsó Andrea Pirlo."
Kukorelly Endre
18 könyvem jelent meg idegen nyelveken. Színdarabomat játszotta a Katona József színház. 2010-től két és fél évig az LMP parlamenti képviselője voltam. 1963 szeptemberétől 3 évig a Fradi kölyökcsapatában fociztam, néhány évig alacsonyabb osztályban is, pl. katonaság alatt a BNA-ban, később a 4. sz. Volánban. 1997-ben alapítottam a Magyar Íróválogatottat.
László Ágnes
A ’99-es BL-döntő az egyik legnagyobb élményem. Tetszett a csapat körül tapasztalható állandóság. 2013 májusában egy hosszú, patinás korszak lezárult azzal, hogy Sir Alex Ferguson 26 és fél év után felállt a United kispadjáról, és a régi nagyok is szögre akasztották a stoplist.