Máté Gábor
"Amíg értékelhető volt a honi futball, bősz fradista voltam. Kedvenc csapatom a labdarúgásban a Barcelona. Az angol bajnokságban a Man.Utd-t néztem kedvtelve, míg Fellaini be nem került a kezdőbe. Ha van Gaal elmegy, visszatérek."
Máté Sándor
Az 1986-os mexikói világbajnokság idején köttetett a szerelem, Maradona játéka a mai napig meghatározó futballélményem, élőben is volt szerencsém látni őt, amikor a Napoli az Újpest ellen játszott. Maradona után a brazil Ronaldóért rajongtam leginkább, és amikor a Fenomén a Real Madridhoz igazolt, az én sorsom is megpecsételődött.
Nádudvari Péter
Nádudvari Péter magyar nyelv és irodalom szakos pedagógus, zenés foglalkozások vezetője és jótékony sportoló. Értelmi fogyatékos, autista és súlyosan beteg személyekkel foglalkozik. A zene mellett a másik szenvedélye a sport, különösen a labdarúgás.
Nagy Dániel
1994-ben születtem Gyulán. Jelenleg élelmiszermérnök hallgató vagyok. Verseim az Új Forrás, az Eső és a szifonline.hu folyóiratokban jelentek meg. Az Ikarus BSE csapatának tagjaként, mint csatár járulok hozzá a csapat sikereihez. Kedvenc cselem a lövőcsel. Imádom lekezelni a kapuskirúgásokat, majd egyből beütni a lyukba a labdát valamelyik szélsőnek.
Nagygéci Kovács József
Szül.: 1977, Sátoraljaújhely (Zemplén). Ref. lelkészként, vallástanárként Fóton, a helyi ökumenikus iskolában végzek nemzetinapszámos munkát. Gyakran van szabadidőm, olyankor olvasok és könyvkritikákat írok. (Legfrissebb) világválogatottam: Biblia – Rejtő, Bodor, Dante – Visky, Darvasi, EP, Kántor P. – Karinthy, Hrabal, Kemény I., csere: JA (kapus), Magris, Garcia-Lorca, Baka, Németh G.
Németh Zoltán
(1970) költő, irodalomtörténész. A nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem tanára. Kutatási területe a kortárs posztmodern irodalom, az álnév és maszk szerepe az irodalomban, a hálózatelmélet és a kisebbségi, transzkulturális irodalom. Negyedik ligás asztalitenisz-játékos Szlovákiában. Kedvenc csapata az Athletic Bilbao.
Purosz Leonidasz
1996-ban születtem Szegeden. Középiskolába Szentesen jártam, egyetemre Budapesten – magyar szakos vagyok az ELTE-n. Verset és slamet írok, Udinese-drukker vagyok, kedvenc játékosom Antonio Di Natale.
Sánta Szilárd
1976, Ipolyság (Šahy)
Somos Ákos
Fehérvári vagyok, itt születtem 1970-ben és itt mentem először meccsre az óvodából, apámmal és a tesómmal. Álmaim ma is vannak: a Katona József Színház színpadán szerepelni, mondjuk Máté Gáborral. És a pálya mellől közvetíteni, mint régen Szepesi, mondjuk egy Liverpool–Manchester meccset. Hát, nem tudom, melyik irreálisabb vágyálom.