Szabó Róbert Csaba
Író. Jelenleg Marosvásárhelyen él.
Szálinger Balázs
"Első futballélményem Kiprich szólógólja az osztrákok ellen, második a 6-0. 2001-ben az utolsó fordulóban maradt bent a csapatom, rá egy évre bajnok lett. Mégsem ezek a legfontosabb futballélményeim, hanem a számtalan falusi focimeccs, amit mint titkos tudósító láttam. "
Szász Kitti
Szász Kitti vagyok, négyszeres freestyle foci világbajnok. Nyolc éve freestylozom, ezidő alatt sok helyre eljutottam és temérdek élményt szereztem: trükköztem már Neymarral Brazíliában, Vettellel és Ricciardóval a Hungaroringen, de találkoztam már Pep Guardiolával, Materrazzival, Inzaghival, Cannavaróval, Lucas Mourával és még sok más hírességgel is.
Szegő János
"A futballt kamaszként szerettem meg; kedvenc magyar csapatom kék­fehér és a stadionját minden oldalról valamilyen vágány határolta, kedvenc nemzetközi csapatomnak pedig az Egy fiúról című regény szerzője is drukkol."
Szombathy Pál
"Az irodalom és a történelem, Itália és a Vespa mellett a labdarúgás az örök barátom, játszom különféle kispályás bajnokságokban, első kedvenc focistám Nyilasi Tibor volt, a legutóbbi pedig Francesco Totti; amúgy pedig Fradi, Dortmund és AS Roma a hashtagjeim, ha már."
Szurkolói Zóna
Helyszíni tudósítások, pillanatképek, hangulatok, vélemények első kézből, a szurkolóktól. Próbaózem a franciaországi vébén. Hajrá, magyarok!
Wenczel Edwin
A 2006-os világbajnokság volt az első, amit az elejétől a végéig követtem, korábban édesapám eredménytelenül kísérelt meg a televízió elé ültetni egy-egy meccs alkalmával. Lahm, Schweinsteiger, és csak a bronzmeccsen pályára lépő Kahn voltak az első hőseim.
Zelei Dávid
Zelei Dávid (1985) történész, irodalomkritikus, hispanista, szerkesztő. A magyar futball, a folyóiratok és a világirodalom, egyszóval: a nyerhetetlen meccsek szerelmese.