Baumstark Tibor  Baumstark Tibor

Kinek a véleménye fontos Balogh Norbert-ügyben? A Palermo-elnök Maurizio Zamparinié feltétlenül, mivel a szicíliai csapatot az edző személyétől függetlenül ő állítja össze. De persze mindent nem kell elhinnünk neki.

 

Zamparini teleharsogta az olasz sajtót, mekkora tehetséget vásárolt, az új Cavanit, ráadásul ötmillió eurót áldozott rá. Aztán kiderült, hogy csak 2,2-t, de ő beleszámolta a fizetését is, így lett öt. Abban biztosak lehetünk, ha az elnök szeretné a pályán látni a 19 éves magyar csatárt, az aktuális edző be fogja őt állítani, a kérdés csak az, mikor.

 

A Palermóban az első 19 bajnokin hét játékos lépett pályára csatárposzton, és egyedül a 34. évében járó Gilardino volt - olykor - meggyőző. Ugyanez nem feltétlenül mondható el Trajkovszkiról, Brugmanról, Djurdjevicsről, Quaisonról és Hiljemarkról. Vazquezről igen, de ő igazából nem csatár, hanem irányító középpályás, sőt azok közül az egyik legjobb. Tehát már most szükség lenne egy jó csatárra a klubnál, bízzunk benne, hogy nem jön túl korán az esély. Hajrá, Norbi!

További posztok