Benedek Szabolcs

Benedek Szabolcs


Benedek Szabolcs vagyok, 1973. március 18-án születtem, a Bp. Honvédot 1985. augusztus 17-én délután, Siófokon láttam először, tízezredmagammal – győztünk, a gólt Bodonyi szerezte mindjárt a 3. percben. Egy ideig vezettem a dátumokat az összeállítással és a gólszerzőkkel a személyes találkozásainkról, aztán betelt a füzet. Első könyvem (egy regény) 1997 júniusában jelent meg, már ennél se bírtam ki, hogy ne építsem bele a sztoriba a Honvédot. Azóta írtam sok minden mást, mint ahogy, bevallom, egy időben BVSC-meccsekre is jártam, de csak azért, mert ott vezetett le Détári, aki egyébként az utolsó, általam látott gólját éppenséggel nekünk rúgta, a zuglóiak színeiben, 1999. május 5-én, a mérkőzés 13. percében. Egyébként meg többnyire ülök, hol a lelátón, hol az íróasztal mellett, és hol nézelődök, hol írok, hol pedig egyszerre csinálom mind a kettőt.

További posztok

A szerző cikkei

Magyar

Very Important Drukker

, Benedek Szabolcs

Very Important Drukker

Szóval az történt, hogy péntek reggel fölhívtak az MLSZ-től, hogy a Szurkolói Klub szokásos internetes totóján én nyertem meg a VIP-belépőt. Beszámoló a Groupamából, a Magyarország–Costa Rica meccsről.

Tovább

Arany

, Benedek Szabolcs

Arany

Pesszimista típus vagyok, aki a lehetséges szcenáriók közül rendre a rossz, netán a legrosszabb bekövetkeztére számít – de legalábbis nem a jóra. Persze az is lehet, hogy ez egyfajta sztoikus óvatosság, amely nyomán annál inkább lehet örülni a nem várt jónak. Ugyanakkor az, hogy a 2016/17-es magyar…

Tovább

Davide, a Góliát

, Benedek Szabolcs

Davide, a Góliát

Davide Lanzafame. A múlt héten egy kihagyott tizenegyes, most viszont a győztes gól mellett végigzakatolta a pályát, vitte, hajtotta a csapatot, belekergette a győzelembe (az újrarúgatott büntetőt is megint ő harcolta ki).

Tovább

Vereség után

, Benedek Szabolcs

Vereség után

Két hónap telt el az Európa-bajnokság óta, leszálltunk a földre. Benedek Szabolcs összegzése már a vébé-selejtezőket is figyelembe veszi.

Tovább

Tovább

Toplisták

Csak a Kispest!

, Benedek Szabolcs

Csak a Kispest!

Benedek Szabolcs 24 éve várta azt a napot, ami tavasszal eljött: bajnok lett a Honvéd. Más számít? Év végi körkérdés, 3. rész

Tovább

Tovább