Zelei Dávid  Zelei Dávid

LOVRENCSICS GERGŐ ÉS A DÁN ERŐFUTBALL

 

 

Kommentár nélkül rovatunkban ezúttal két válogatott játékos nyilatkozatából idézünk. Jön Czvitkovics Péter & Lovrencsics Gergő.

 

„Azért nem véletlen, hogy a Kortrijknál tapasztaltam meg először, milyen az, amikor egy csapatot tisztességesen felkészítenek az ellenfélből. (…) Ez úgy ment, hogy a szombati bajnokit követően vasárnap regeneráló edzésünk volt, hétfőre szabadnapot kaptunk, a keddet viszont már azzal indítottuk, hogy Hein Vanhaezebrouck beszélt arról, mit gyakorolunk az előttünk álló napokban. Azokon az edzéseken javarészt a hétvégi rivális sebezhető pontjaira fókuszáltunk, mit ad ég, általában azokon a pontokon nyertük meg a meccseket.” (Czvitkovics Péter)

 

„– Mi a véleménye a Ferencváros Európa-liga-szerepléséről, mire számít a következő fordulóban a Midtjylland ellen?
– A jelgavai visszavágóig nem foglalkoztunk a dánokkal, így sokat nem tudok róluk mondani, és dán csapat ellen még nem is futballoztam. Északi együttesekkel már igen, például a válogatottban Norvégia és Finnország ellen. Fizikailag mindig erősek, erőfutballt játszanak, ennek kell megtalálnunk az ellenszerét a felkészülés során.” (Lovrencsics Gergő)  

További posztok