Baumstark Tibor  Baumstark Tibor

"TOTTI, TE INKÁBB KUSSOLJ!"

 

 

Süllyedhet-e még mélyebbre a Roma edzőjének és legendájának viszonya? A felek hétről hétre bizonyítják, hogy kapcsolatuk még nem érte el a mélypontot. Legutóbb az Atalanta ellen 3-3-ra végzett a fővárosi csapat, az egyenlítő gólt a hajrában a legenda, Francesco Totti szerezte. Erre az edző, Luciano Spalletti azt nyilatkozta, Totti gólja igazából nem osztott, nem szorzott, egy ponttal nincsenek kisegítve. Ezen a szakemberrel egyébként is feszült viszonyban álló Totti természetesen megsértődött, és az ügy itt nem is ért véget.

 

Az öltözőben először Spalletti a földbe döngölte az egész társaságot ("tíz éve szart sem nyertetek"), majd amikor Totti csapatkapitányként ezt kikérte magának, hozzá beszélt tovább. "Te meg kussolj! Hajnali kettőig kártyázol a holtelszobában, aztán csodálkozol, hogy nem nyersz semmit?" – mondta a felingerelt mester, amellyel bőven adott gondolkodnivalót saját és Totti rajongótáborának is. Előbbiek bizonyosan Totti hozzáállásáról, utóbbiak pedig a római tízes világbajnoki címéről fognak értekezni…

 

De van ám epilógusa is a történetnek! Spalletti és Totti hétfőn este együtt vacsorázott, természetesen remek hangulatban. Ezt onnan lehet tudni, hogy "véletlenül" pont egy olyan étteremben találtak helyet, ahol legalább egy fotós is járt akkor, aki megörökítette a meghitt pillanatokat.

További posztok