Fogadjunk, hogy a Juventus győzni fog Milánóban

Fogadjunk, hogy a Juventus győzni fog Milánóban

, focitipp.hu

Napi focitipp

Hétvégi esélyek - a BetClic támogatásával.



A hétvége bővelkedik érdekes sporteseményekben és fogadási lehetőségekben, hiszen még pénteken lejátszanak egy MTK–Ferencváros rangadót, szombaton is rendeznek érdekes meccseket, ám a legérdekesebbnek a vasárnap ígérkezik, amikor a magyar állampolgároknak elviekben a szavazóurnákhoz kellene járulniuk.

Nagy rangadót tartanak vasárnap a Premier League-ben, az első helyezett fogadja a harmadikat. Ha Ön szerint az olasz Ancelotti csapata legyőzi a francia Wenger együttesét az angol bajnokságban, 1,65-szörös nyeremény ütheti a markát. Bátrabbak fogadjanak arra, hogy a Chelsea most sem kap gólt hazai pályán (2,2), vagy bízzanak az Ágyúsok bosszúvágyában, és zsinórban négy elvesztett meccset követően most legyőzik a londoni riválist (5,00).

CHELSEA-ARSENAL

Érdemes lesz odafigyelni a hétvége másik csúcsrangadójára is, az Inter–Juventus talján földi derbire, hiszen a torinóiak 2008-as sikere óta egy csapat sem győzött a kék-feketék otthonában. A Juve rapszódikus teljesítménye miatt 4,5-szörös oddsz jár a vendégek győzelméért. Ha valaki inkább biztosra menne, fogadjon arra, hogy háromnál több gól születik (1,85), hiszen a Zebrák szeptemberi mérkőzéseinek gólátlaga 4,6 volt.

INTER-JUVENTUS

Egy újabb itáliai összecsapás. A Napoli hazai pályán szenved, a Roma pedig a tragikus szezonkezdést követően úgy tűnik kezd talpra állni, valószínűbb a fővárosi siker magas oddszért: 3,00. Ha Ön bízik abban, hogy a Farkasok legendája, Francesco Totti megszerzi idei első gólját, fogadjon rá bátran (2,3-as oddsz).

NAPOLI-ROMA

Fogadjon közvetlenül a mérkőzésekre >>>
Regisztráljon a Betclicken >>>

A veretlen csatája a nyeretlennel, az ilyen mérkőzéseket szokták országos egyesnek titulálni. Ha a tabellára pillant, láthatja, hogy José Mourinho együttese eddig egy gólt kapott a bajnokságban. Iker Casillas ismét megússza gól nélkül? Ez 1,65-szoros nyereményt jelenthet Önnek. Nem kizárt, hogy a madridiak nagyon kitömik ellenfelüket, egy több mint négygólos győzelemmel nem csak a Real nyerhet (4,3).

REAL MADRID-DEPORTIVO LA CORUNA

Ha már Spanyolországban járunk, akkor természetesen a Barcelonáról se feledkezzünk meg. Amennyiben meglepetésre a Mallorca szerzi meg a vezetést a találkozón, négyszeres nyereményre tehetünk szert. Aki biztos a Barca erejében, fogadjon arra, hogy a katalánok mindkét félidőben felülmúlják Michael Laudrup csapatát (2,2).

BARCELONA-MALLORCA

Ki hitte volna, hogy a két csapat között a 7. fordulóban nyolc hely és hét pont különbség lesz a Dortmund javára? Louis van Gaal biztosan nem. Ha szeret kockáztatni, fogadjon arra, hogy az előző két fordulóban háromszor betaláló Kevin Grosskreutz lövi a meccs első gólját (8,5), de ha Ön szerint végre megindul a Bayern szekere, 2,6-szoros pénzt nyerhet.

BORUSSIA DORTMUND-BAYERN MÜNCHEN

Ám ha elmegyünk szavazni, hogy döntsünk városunk, városrészünk jövendő polgármesteréről, képviselőiről, akkor még indulás előtt vessünk egy pillantást a BetClic választási fogadásaira.

Lehet ugyanis fogadni számos budapesti és vidéki szavazás kimenetelére, országszerte bármilyen okból maguknak nevet szerzett polgármesterek újraválasztására vagy éppen bukására, és még politizálni készülő közéleti személyiségek egymás elleni versenyére is. Miután a nyerő tipp nem mindig egy sporteseményre születik meg a fejünkben, jó lehetőség, hogy a hétvégi programot az önkormányzati választások fogadásai is színesítik, és ez esetben talán könnyebb is jósolni, hiszen a szelvényünk sorsa nem focisták, hanem az „ország kezében” van.

(x)

*****

További cikkek a rovatban

Conte, Simeone és az NB I-es nyilatkozatok

, Kiss Tibor Noé

Conte, Simeone és az NB I-es nyilatkozatok

Nem mondhatni, hogy a BL csoportkörének utolsó fordulójában túl nagy izgalmakat kellett volna átélniük a szurkolóknak. A PSG megőrizte a csoport első helyét, a Roma megelőzte a Chelsea-t, kiesett az Atlético. Kábé ennyi.

Tovább

Prémium párizsi

, Kiss Tibor Noé

Prémium párizsi

Fiatal futballsztárok repítik a PSG-t, bekövetkezik a generációváltás az európai topfutballban?

Tovább

Angol gólokban tobzódunk

, Kiss Tibor Noé

Angol gólokban tobzódunk

Megint az angolok… A Manchester City a bombaformában lévő Napolinak rúgott négy gólt idegenben, a Tottenham futballsulit tartott a BL-címvédő Real Madridnak.

Tovább

Kékre verték Rómában a kékeket

, Kiss Tibor Noé

Kékre verték Rómában a kékeket

A Bayern München és a PSG biztosan ott lesz a legjobb tizenhat között a Bajnokok Ligájában, de szinte biztosan továbblép majd a Roma, a Chelsea, a Manchester United és a Barcelona is.

Tovább

Újhullámos olasz klubfoci

, Kiss Tibor Noé

Újhullámos olasz klubfoci

Az idei szezon eddigi legjobb BL-meccsét játszották Londonban: Chelsea–Roma 3:3. Gólzápor két olasz edzővel a kispadon!

Tovább

Guardiola egyik legnagyobb győzelme?

, Kiss Tibor Noé

Guardiola egyik legnagyobb győzelme?

Újra az angolok voltak a főszereplők a Bajnokok Ligájában: rangadót nyert a Manchester City, idegenben állította be a BL-rekordot a Liverpool, a címvédő otthonából rabolt pontot a Tottenham.

Tovább

Totális német futballblama

, Kiss Tibor Noé

Totális német futballblama

A héten mind a hat német csapat veszített a nemzetközi kupaporondon. A legnagyobb bukás a Bayern Münchené, Ancelottit menesztették.

Tovább

Isztambulban a füldugó sem segített

, Kiss Tibor Noé

Isztambulban a füldugó sem segített

A lipcsei játékosok nem bírták a fülsiketítő zajt Isztambulban, könnyen nyert odahaza a Napoli és a Sevilla, Cristiano Ronaldo örök.

Tovább

Az ember, aki fut

, Somos Ákos

Az ember, aki fut

A képzés lehet akármilyen licenszes, akárhány műfüves pályán zajló és akárhány milliárd TAO-ból megfinanszírozott. Egyetlen gyönyörűen megtervezett, jó elgondoláson alapuló és rendszerben gondolkodó elmélet sem "csinál" olyan focistákat, mint Vardy, aki azt az egyet képviseli, ami nélkül semmit sem…

Tovább

Majdnem le lettünk

, Kiss L. László

Majdnem le lettünk

Csütörtök este megnéztem az Arsenal hazai meccsét a Köln ellen. Ötven percig azt gondoltam, nem kellett volna, mert annál, amit láttam, pontosabban, amit a gépből olykor kínos óvatossággal fölpillantva észleltem, még a dolgozatjavítás is gyümölcsözőbb.

Tovább