A Fradi-szurkolók titkos tervei a Szpari ellen

A Fradi-szurkolók titkos tervei a Szpari ellen

, focitipp.hu

Uri Geller elhajlítja a vecsési kapu előtti teret, a Honvédelmi Minisztérium a Tubesre tervezett katonai lokátort a Nyíregyházi Városi Stadion (Sóstó) helyén állítja fel, Dragóner Attila átplasztikázva a vecsési csapat védelmében fog vitézkedni, az ÁNTSZ kirendelt szakemberei pedig karantént rendelnek el a nyírségi játékosok között.



Összeesküvés a szpari ellen

Az NB II Keleti-csoport listavezetője, a Nyíregyháza Spartacus Football Club hivatalos honlapján panaszolta el, hogy a Ferencváros nemtelen eszközökkel kívánja elvenni megérdemelt bajnoki címüket. A csoportot két ponttal vezető nyírségieknek pontot kell veszteniük ahhoz, hogy lecsússzanak a dobogó legfelső fokáról. A bajnoki címet elbukni márpedig csak úgy tudják, ha a fradista provokátorok tettlegesen, dezinformációkkal és paranormális eszközök bevetésével elcsalják tőlük az aranyérmet.

A Fradi-szurkolók nem olyanok

A Ferencváros Szurkolók Szövetségének elnöksége felháborodott a vádak hallatán. "A Fradi szervezett szurkolói csoportjainak egységes véleménye, hogy csapatunk kizárólag a pályán elért eredményei alapján jusson vissza az első osztályba, hiszen bármilyen más eszköz méltatlan az FTC hírnevéhez" - mondják, bár közleményükben arra nem térnek ki, hogy az FTC szurkolók nem szervezett csoportjainak mi a véleménye a dologról. Mi mindenesetre feltettünk volna egy szavazást a fradidrukker honlapjára, amelyben meginterjúvolnánk az olvasókat arról, busszal, vonattal, avagy személygépkocsival érdemes-e leutazni Nyíregyházára.

A szervezetlen fradista nem tétlenkedik

A konspirációra hajlamos fradista elemek azonban nem tétlenkednek. A zöld-fehér szívű provokátorok és dezinformátorok az Index drukkerkocsmájában szövögetik gátlástalan terveiket. Nem is lennénk nyugodtak a piros-kékek helyében, mert a zöldek egyszerre indítanak támadást az összes fronton, beleértve a normális és a paranormális színtereket is. A ferencvárosi szimpatizánsok olyan embereket és szervezeteket állítottak maguk mellé a bajnokság megnyerése érdekében, mint Uri Geller, Michel Platini, Kisteleki István, az ÁNTSZ, az Országos Meteorológiai Szolgálat, vagy éppen a Honvédelmi Minisztérium.

Az alábbiakban a leggyalázatosabb konspirációs tervek közül szemezgetünk:

"Uri Geller a vecsési kapu 35 méteres előterében a mérkőzés időtartamára elhajlítja a teret, ezáltal minden a vecsési kapura tartó labda az oldalvonalon gurulna ki." (dobcsány)

"A nyíregyházán jelenlevő kínai boltosok és vendéglősök zöld-fehér zászlókkal 'díszítették' a boltjaikat és éttermeiket, valamint 150%-os áremelést hajtottak végre. Ez alól csak azok mentesülnek, akik eléneklik a Fradi-indulót." (gojkómitics)

"A hatóságként eljáró HM építéshatósági osztálya kiadta a korábban Tubes-hegyre tervezett katonai lokátor telepítésére vonatkozó végleges építési engedélyt. Az engedély a Tubesen található honvédségi híradóobjektum korszerűsítésére, (melyet a korszerűsítés után átszállítanak), egyben a radarállomás telepítésére terjed ki. A határozat ellen fellebbezésnek nincs helye. A katonai lokátor és honvédségi objektum a jelenlegi Nyíregyházi Városi Stadion (Sóstó) helyén fog felépülni, a Stadion lebontási munkálatainak ünnepélyes megnyitására, valamint az új radar alapkövének letételére szombaton, 18 órai kezdettel mindenkit szerettel vár a Honvédelmi Minisztérium." (Green Army)

"Az NB1 -be való feljutás szempontjából sorsdöntőnek ígérkező Nyíregyházi Spartacus-Vecsés összecsapásra a Kossuth tériek a Nagyvásárcsarnok tojásait felvásárolták. A magukat Fradistának valló szurkolók tojásdobálásukkal a Nyíregyháza-Vecsés meccset igykeznek megzavarni, ha a Nyíregyháza átlépi a félpályát. Az akcióba a Gój Motoros Egyesület is besegít."
(dobcsány)


(urigeller.focitipp.hu)

*****

További cikkek a rovatban

Leekens, a jól helyezkedő kalandor?

, Kiss Tibor Noé

Leekens, a jól helyezkedő kalandor?

Néhány nappal ezelőtt olvastam el az Index interjúját Georges Leekens-szel, a magyar válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitányával. Azt hittem, káprázik a szemem, és még mindig nehezen tudom értelmezni az olvasottakat.

Tovább

Very Important Drukker

, Benedek Szabolcs

Very Important Drukker

Szóval az történt, hogy péntek reggel fölhívtak az MLSZ-től, hogy a Szurkolói Klub szokásos internetes totóján én nyertem meg a VIP-belépőt. Beszámoló a Groupamából, a Magyarország–Costa Rica meccsről.

Tovább

Siralomvölgy, ez a mi hazánk

, Kiss Tibor Noé

Siralomvölgy, ez a mi hazánk

Búsongunk, gyanakszunk, utálkozunk, irigykedünk. Siralomvölgy, jelen pillanatban ez a mi hazánk.

Tovább

Védőháló – nélkül…

, D. Bányász Gergő

Védőháló – nélkül…

…párszor már vérig sértettek, mióta szúr a borostám, de olyan sunyi, aljas érzést csak ritkán jegyzek fel, mint amit az idegenbeli meccseken szoktam a füzetembe írni – betelt a füzetem!

Tovább

"Egyet béengedek úgyis"

, Kiss Tibor Noé

"Egyet béengedek úgyis"

Székelyföldön nyaraltunk, szembe jött velünk egy plakát, így hát meccsre is mentünk. Megérte. Zeteváralja–Székelyvarság rangadó a román kupában.

Tovább

Öt pontban a Vidi elmúlt hetéről

, Zelei Dávid

Öt pontban a Vidi elmúlt hetéről

Az elmúlt hét napban a Videoton megnyerte harmadik körös EL-párharcát a Bordeaux ellen, elkerülte a legnehezebb ellenfeleket a playoffkör sorsolásán, majd idegenben megverte a Mezőkövesdet.

Tovább

Őrült hajrá vagy fogadási csalás?

, Kiss Tibor Noé

Őrült hajrá vagy fogadási csalás?

Feltűnően sok sorsdöntő gól születik az NB I-es mérkőzések utolsó perceiben? Egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem az a csapat győz, amelyik megszerezte a vezetést? Átböngésztük az elmúlt tizenhat NB I-es szezon mérkőzéseit, és meg kellett állapítanunk, hogy a magyar bajnokságban újabban tényleg töb…

Tovább

Gera, ne csússz be!

, Kiss Tibor Noé

Gera, ne csússz be!

Három magyar csapat maradt versenyben a nemzetközi kupákban, és az, amit láttunk tőlük ezen a héten, valamivel jobb, mint az utóbbi évek termése. A rémálom-meccsek (Tirana, Torpedo Zsodino, Zseljeznicsar) ezúttal elmaradtak.

Tovább

Kikaptunk, benne van, lesz jobb

, Nagy Dániel

Kikaptunk, benne van, lesz jobb

Magyarországon, nem kell aggódni azért, hogy a futball lekerül esetleg az újságok címlapjáról. A „magyarfoci”, így egybe, hallatni akar magáról, azt akarja, hogy róla beszéljenek, önző egy teremtés.

Tovább