Hátha majd most! Hahaha!

Hátha majd most! Hahaha!

, Kiss László

Kiss Lászlónak nem sok öröme volt idén a futballban (Juve-kudarc a BL-döntőben, Olaszország lemaradása a vb-ről), de az év csapata kárpótolta mindenért. Év végi körkérdés, 12. részVálaszok a körkérdésre >>>

 

Mi volt a 2017-es év legszebb, futballal kapcsolatos élménye? Ez lehet meccs, gól, hír, könyv vagy csak egy jelenet, egy érzés, bármi.

Sajnos nem volt ilyen. A Juventus BL-győzelme lehetett volna, de a döntőben a második félidei sokk agyoncsapott mindent. Másrészt az olasz válogatott svédek elleni kudarca szintén felfoghatatlan egyelőre. Talán majd jövőre, a vb-n tudatosul bennem. Az egyetlen öröm, hogy újabb 37 milliárd forintból épülnek jövőre stadionok.

 

Melyik volt számodra az év csapata, és ki volt az év játékosa?

Mario Mandzukicot balhátvédben látni egy élmény volt. Az év csapata pedig a saját osztályom, az újpesti Csokonai Gimnázium 12.A osztálya. Az elmúlt időszakban tőlük látott csapatmunka példaértékű lehet bárki számára.

 

Szerinted ki lenne az ideális szövetségi kapitány a magyar válogatott számára?

Georges Leekens. Hiszen ő most a szövkap, nem? Márpedig az MLSZ-ben bizonyára a legideálisabb edzőt választották a feladatra. Adjunk neki esélyt, hátha majd most! Hahaha.

 

Mit vársz a kedvenc csapatodtól, játékosodtól jövőre?

A kedvenc csapatom a magyar válogatott (ezt a 2016-os Eb-szereplés bizonyította), de tőlük nem várok semmit, így nagy csalódás nem érhet. Másik kedvenc csapatom, a Juventus. Tőlük azt várom, hogy legyenek legalább negyedikek az olasz bajnokságban, és próbálják megnyerni a BL-t, bár sajnos nem sok esélyt látok erre.

További cikkek a rovatban

Szenvedély, szív, hivatás, haza

, Kukorelly Endre

Szenvedély, szív, hivatás, haza

Kukorelly Endre emlegeti a Fradit, Varga Zoltán és a horvátokat – meg az unalmat. Év végi körkérdés, 18. rész

Tovább

X Professzor a mutánsok élén

, Horváth Béla

X Professzor a mutánsok élén

Horváth Béla szerint X Professzor lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Év végi körkérdés, 18. rész.

Tovább

A foci ereje

, László Ágnes

A foci ereje

László Ágnes (a "Kislány, nagy foci" blog szerkesztője) a barcelonai élményekről, az egyiptomi és angol hősökről és a manchesteri buszozásokról. Személyes válaszok. Év végi körkérdés, 17. rész.

Tovább

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

, Zelei Dávid

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

Zelei Dávidnak a Vidiről vannak jó emlékei 2017-ből: a Bordeaux elleni siker tényleg óriási volt. A folytatást hagyjuk, inkább hajrá, Tatabánya! Év végi körkérdés, 16. rész.

Tovább

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

, Sánta Szilárd

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

Sánta Szilárd számára Andrés Iniesta „a futballista”. Ferenc pápa pedig az ideális szövetségi kapitány. Év végi körkérdés, 15. rész.

Tovább

Coutinho maradjon, kösz!

, Gazdag József

Coutinho maradjon, kösz!

Gazdag József szerint Vinnie Jones lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Különben pedig: Liverpool forever! Év végi körkérdés, 14. rész.

Tovább

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

, Purosz Leonidasz

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

Purosz Leonidasz az Udinese feltámadásának örül a legjobban, de a szövetségi kapitány kérdésében bizonytalan. Éljen az olaszos tiki-taka! Év végi körkérdés, 13. rész.

Tovább

Szeretném tovább csodálni a játékukat

, Focitipp Official

Szeretném tovább csodálni a játékukat

Egressy Zoltán a Barcelona fanatikusa, vagyis nem nagyon érdekli, hogy a Real Madrid hány trófeát nyert idén (sokat). Év végi körkérdés, 11. rész.

Tovább

Futballkapitány? Kemény Dénes!

, Máté Gábor

Futballkapitány? Kemény Dénes!

Máté Gábor nem sémákban gondolkodik, szerinte Kemény Dénest kellett volna kineveznia magyar fociválogatott élére. És még: az új Messire várva. Év végi körkérdés, 10. rész

Tovább

A németekkel valami nem oké?

, Kiss L. László

A németekkel valami nem oké?

Kiss L. László számára nagy csalódást okozott, hogy Storckékkal valami nem oké. Az Arsenallal sem minden oké. Év végi körkérdés, 9. rész

Tovább