Coutinho maradjon, kösz!

Coutinho maradjon, kösz!

, Gazdag József

Gazdag József szerint Vinnie Jones lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Különben pedig: Liverpool forever! Év végi körkérdés, 14. rész.



Válaszok a körkérdésre >>>

 

Mi volt a 2017-es év legszebb, futballal kapcsolatos élménye? Ez lehet meccs, gól, hír, könyv vagy csak egy jelenet, egy érzés, bármi.

Kétszobás lakásunkban van néhány labdánk meg egy floorball-kapunk, így itthon is focizhatunk a kisfiammal. Az alsó szomszéd még nem szólt be emiatt, jó szokását tartsa meg jövőre is. Az év meccse nálam a DAC–Zsolna 4–2.

 

Melyik volt számodra az év csapata és ki volt az év játékosa?

Harminc éve hű vagyok a Liverpoolhoz, vele tűrök, vele szenvedek, hitetlenül el nem hagyom. Az év játékosa? Nem is tudom… Trent Alexander-Arnold?

 

Szerinted ki lenne az ideális szövetségi kapitány a magyar válogatott számára?

Nem jut az eszembe senki. Nincs valami rettenetes hajcsár, olyan igazi pszichopata fazon a világirodalomban? Vagy legalább valami Elm Street-i figura? Várj, megvan: Vinnie Jones.

 

Mit vársz a kedvenc csapatodtól, játékosodtól jövőre?

Kevéssel is beérem, és ezt pontosan tudja a Liverpool is, ezért aztán soha nem is erőlteti meg magát. A privát listám is csak ennyi: szép szombat délutánokat, szép vasárnap délutánokat, otthon-idegenben legyőzni a Manchester Unitedet – és meg is volnánk. Ja, s ha még kérhetek valamit utólag a Jézuskától, akkor ezt: Coutinho maradjon, kösz!

További cikkek a rovatban

Szenvedély, szív, hivatás, haza

, Kukorelly Endre

Szenvedély, szív, hivatás, haza

Kukorelly Endre emlegeti a Fradit, Varga Zoltán és a horvátokat – meg az unalmat. Év végi körkérdés, 18. rész

Tovább

X Professzor a mutánsok élén

, Horváth Béla

X Professzor a mutánsok élén

Horváth Béla szerint X Professzor lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Év végi körkérdés, 18. rész.

Tovább

A foci ereje

, László Ágnes

A foci ereje

László Ágnes (a "Kislány, nagy foci" blog szerkesztője) a barcelonai élményekről, az egyiptomi és angol hősökről és a manchesteri buszozásokról. Személyes válaszok. Év végi körkérdés, 17. rész.

Tovább

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

, Zelei Dávid

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

Zelei Dávidnak a Vidiről vannak jó emlékei 2017-ből: a Bordeaux elleni siker tényleg óriási volt. A folytatást hagyjuk, inkább hajrá, Tatabánya! Év végi körkérdés, 16. rész.

Tovább

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

, Sánta Szilárd

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

Sánta Szilárd számára Andrés Iniesta „a futballista”. Ferenc pápa pedig az ideális szövetségi kapitány. Év végi körkérdés, 15. rész.

Tovább

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

, Purosz Leonidasz

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

Purosz Leonidasz az Udinese feltámadásának örül a legjobban, de a szövetségi kapitány kérdésében bizonytalan. Éljen az olaszos tiki-taka! Év végi körkérdés, 13. rész.

Tovább

Hátha majd most! Hahaha!

, Kiss László

Hátha majd most! Hahaha!

Kiss Lászlónak nem sok öröme volt idén a futballban (Juve-kudarc a BL-döntőben, Olaszország lemaradása a vb-ről), de az év csapata kárpótolta mindenért. Év végi körkérdés, 12. rész

Tovább

Szeretném tovább csodálni a játékukat

, Focitipp Official

Szeretném tovább csodálni a játékukat

Egressy Zoltán a Barcelona fanatikusa, vagyis nem nagyon érdekli, hogy a Real Madrid hány trófeát nyert idén (sokat). Év végi körkérdés, 11. rész.

Tovább

Futballkapitány? Kemény Dénes!

, Máté Gábor

Futballkapitány? Kemény Dénes!

Máté Gábor nem sémákban gondolkodik, szerinte Kemény Dénest kellett volna kineveznia magyar fociválogatott élére. És még: az új Messire várva. Év végi körkérdés, 10. rész

Tovább

A németekkel valami nem oké?

, Kiss L. László

A németekkel valami nem oké?

Kiss L. László számára nagy csalódást okozott, hogy Storckékkal valami nem oké. Az Arsenallal sem minden oké. Év végi körkérdés, 9. rész

Tovább