X Professzor a mutánsok élén

X Professzor a mutánsok élén

, Horváth Béla

Horváth Béla szerint X Professzor lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Év végi körkérdés, 18. rész.Válaszok a körkérdésre >>>

 

Mi volt a 2017-es év legszebb, futballal kapcsolatos élménye? Ez lehet meccs, gól, hír, könyv vagy csak egy jelenet, egy érzés, bármi.

Idén augusztusban tévészolgáltatót váltottam, hogy újra tudjam nézni a Premier League-meccseket. Novemberben le is ültem az Arsenal–Tottenham elé, és rendeltem egy BBQ7 névre hallgató pizzát (bbq alap, pármai sonka, kukorica, jalapeno, mozarella). Na, az a pizza nagyon finom volt.

 

Melyik volt számodra az év csapata, és ki volt az év játékosa?

A Focitippnél eltöltött nyolc év alatt mindig azon gondolkodtam, mi lesz a címe a reggeli krónikának, ha valaki megvédi a címét a BL-ben. Ki is találtam pár ütőset, de soha nem írhattam le egyiket sem. Aztán rögtön azután, hogy kiléptem, a Real Madrid újrázott. Szóval nálam az év csapata csakazértis az Alavés, mint három éve mindig. Az év játékosa pedig legyen megosztva Marcelo és Iniesta.

 

Szerinted ki lenne az ideális szövetségi kapitány a magyar válogatott számára?

Minden trollkodás nélkül: Charles Xavier, azaz X Professzor. Mutánsunk van elég. 

 

Mit vársz a kedvenc csapatodtól, játékosodtól jövőre?

Nincs már igazán kedvenc csapatom. Ha adnak, nézek Alavés-meccset, (nem adnak) vagy szívesen ülök le a mexikói válogatott meccsei elé (ezt se adnak). Utóbbitól azt várom, hogy nyerje meg a világbajnokságot (no pressure). Kedvenc játékosom sincs igazán, ha a fent említett Iniesta vagy Marcelo nincs pályán, azt sajnálni szoktam. Még nézném őket kicsit.

További cikkek a rovatban

Szenvedély, szív, hivatás, haza

, Kukorelly Endre

Szenvedély, szív, hivatás, haza

Kukorelly Endre emlegeti a Fradit, Varga Zoltán és a horvátokat – meg az unalmat. Év végi körkérdés, 18. rész

Tovább

A foci ereje

, László Ágnes

A foci ereje

László Ágnes (a "Kislány, nagy foci" blog szerkesztője) a barcelonai élményekről, az egyiptomi és angol hősökről és a manchesteri buszozásokról. Személyes válaszok. Év végi körkérdés, 17. rész.

Tovább

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

, Zelei Dávid

Videoton, Hoffenheim, Tatabánya!

Zelei Dávidnak a Vidiről vannak jó emlékei 2017-ből: a Bordeaux elleni siker tényleg óriási volt. A folytatást hagyjuk, inkább hajrá, Tatabánya! Év végi körkérdés, 16. rész.

Tovább

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

, Sánta Szilárd

Andrés Iniestától Ferenc pápáig

Sánta Szilárd számára Andrés Iniesta „a futballista”. Ferenc pápa pedig az ideális szövetségi kapitány. Év végi körkérdés, 15. rész.

Tovább

Coutinho maradjon, kösz!

, Gazdag József

Coutinho maradjon, kösz!

Gazdag József szerint Vinnie Jones lenne az ideális választás a magyar szövetségi kapitányi posztra. Különben pedig: Liverpool forever! Év végi körkérdés, 14. rész.

Tovább

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

, Purosz Leonidasz

Mikor él át egy Real-drukker ilyet?

Purosz Leonidasz az Udinese feltámadásának örül a legjobban, de a szövetségi kapitány kérdésében bizonytalan. Éljen az olaszos tiki-taka! Év végi körkérdés, 13. rész.

Tovább

Hátha majd most! Hahaha!

, Kiss László

Hátha majd most! Hahaha!

Kiss Lászlónak nem sok öröme volt idén a futballban (Juve-kudarc a BL-döntőben, Olaszország lemaradása a vb-ről), de az év csapata kárpótolta mindenért. Év végi körkérdés, 12. rész

Tovább

Szeretném tovább csodálni a játékukat

, Focitipp Official

Szeretném tovább csodálni a játékukat

Egressy Zoltán a Barcelona fanatikusa, vagyis nem nagyon érdekli, hogy a Real Madrid hány trófeát nyert idén (sokat). Év végi körkérdés, 11. rész.

Tovább

Futballkapitány? Kemény Dénes!

, Máté Gábor

Futballkapitány? Kemény Dénes!

Máté Gábor nem sémákban gondolkodik, szerinte Kemény Dénest kellett volna kineveznia magyar fociválogatott élére. És még: az új Messire várva. Év végi körkérdés, 10. rész

Tovább

A németekkel valami nem oké?

, Kiss L. László

A németekkel valami nem oké?

Kiss L. László számára nagy csalódást okozott, hogy Storckékkal valami nem oké. Az Arsenallal sem minden oké. Év végi körkérdés, 9. rész

Tovább